• Blog
  • Pro Industry Opent Nieuwe Vestiging in Spijkenisse

Pro Industry opent nieuwe vestiging in Spijkenisse

Pro Industry opent op 3 mei een gloednieuwe vestiging in Spijkenisse. Een mijlpaal, want in het 20e jaar van haar bestaan is met de opening van vestiging Spijkenisse de 20e locatie in Nederland een feit. Pro Industry, marktleider in arbeidsbemiddeling voor de procesindustrie behaalde afgelopen jaar een omzet van € 75 miljoen en noteerde ondanks de impact van het coronavirus op de werkgelegenheid een omzetgroei van 50%.

Pand Pro Industry Spijkenisse

De locatie in Spijkenisse start direct met een nieuwe Vestigingsmanager en drie Accountmanagers, waarmee kandidaten en opdrachtgevers in de regio Botlek, Europoort en Maasvlakte worden bediend vanuit de nieuwe vestiging. Pro Industry behoudt naast de nieuwe vestiging in Spijkenisse ook haar bestaande vestiging in Rotterdam. De opening van de vestiging speelt onder meer in op de aanleg van Maasvlakte 2, die naar verwachting veel nieuwe vacatures oplevert en de werkgelegenheid laat groeien met ruim 12.000 banen tot 2035.

Groei procesindustrie in de regio en keuze voor Spijkenisse

Meer dan 180.000 mensen werken dagelijks in de Rotterdamse Haven. Een industriegebied dat voorziet in bijna 20% van de werkgelegenheid van de beroepsbevolking in de regio Rijnmond. Spijkenisse, met ruim 70.000 inwoners, is centraal gelegen aan de rand van het grootste haven- en industriecomplex van Europa, direct aan de Botlek en nabij Europoort en de Maasvlakte. Regiomanager Zuid-West Janco Thijsse is dan ook blij met de opening van de vestiging op deze centrale locatie en daarmee volgende stap in de groei van Pro Industry. “Als marktleider in de procesindustrie is voor ons landelijke dekking erg belangrijk en is het extra mooi dat wij nu nog dichterbij het kloppend hart van de industrie in de regio zitten. Wij hebben veel opdrachtgevers in het industrie- en havengebied maar verwachten op deze manier de samenwerking nog verder uit te breiden en nog meer kandidaten aan een baan in de procesindustrie te kunnen helpen. De schaarste aan personeel voor technische functies in onder meer de chemie en maakindustrie, zorgt er voor dat wij als marktleider de komende jaren een nog prominentere rol gaan spelen voor opdrachtgevers in dit gebied en daar kijken wij naar uit.’’

Opening vestiging

Helaas is een feestelijke opening in verband met de beperkingen door het coronavirus niet mogelijk. Wel maken wij graag persoonlijke kennis met opdrachtgevers en kandidaten in de regio.

Wil jij ook verder kennismaken met Pro Industry? Neem dan contact op met de nieuwe vestigingsmanager jordy.vandenberg@pro-industry.nl