Omscholen tot procesoperator

Omscholen

Snel aan de slag in de procesindustrie

Werken, leren en een goed salaris verdienen

Wil je een nieuwe carrière beginnen als procesoperator? Ontdek de mogelijkheden van Pro Academy van Pro Industry. In onze omscholingsprogramma’s combineer je werken en leren en doe jij de kennis en vaardigheden op die nodig zijn om succesvol te worden in de procesindustrie.

Waarom kiezen voor Pro Academy?

Leer door te doen! Onze omscholingsprogramma’s zijn gericht op praktijkervaring, waardoor je direct ervaart hoe het is om als procesoperator te werken. Je combineert werken én leren bij een van onze topwerkgevers waar je direct aan de slag gaat met de moderne apparatuur en technologieën in de fabriek.

  • Erkend MBO diploma. Na het succesvol afronden van ons omscholingstraject van 22 tot 24 maanden ontvang je een erkend MBO diploma op niveau 2 of niveau 3. Dit certificaat is een waardevol bewijs van jouw vaardigheden en kennis als procesoperator en helpt jou in jouw carriere in de procesindustrie.

  • Persoonlijke begeleiding. Bij Pro Industry sta je er niet alleen voor. Onze ervaren professionals bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens het omscholingstraject. We helpen je het beste uit jezelf te halen en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

  • Carrieremogelijkheden. De vraag naar goed opgeleide procesoperators in de industrie is groot. Met jouw diploma vergroot je jouw kansen op een succesvolle carrière. Tijdens het omscholingsprogramma ga jij aan de slag bij een van onze topwerkgevers in de procesindustrie. Je werkt, leert én verdient een goed salaris!

Meer informatie?

Meer informatie? 

Werken en leren