Werken, leren én salaris verdienen?

Ben je op zoek naar de mogelijkheid om werk en leren te combineren? Wil je uitstekende loopbaankansen en een aantrekkelijk salaris verdienen in de maakindustrie? Via Pro Academy combineer je werken en leren bij een van onze topwerkgevers. Vanaf dag 1 ontvang je een goed salaris én jouw opleiding wordt voor je betaald!

 

 

Meld je vrijblijvend aan

Werken, leren én een goed salaris verdienen
Professionele begeleiding op jouw werkplek
geen Opleidingskosten
Vergroot jouw Mogelijkheden
Wettelijk Minimum Uurloon

Groei door

dit ga je DOEN 

Pro Academy is het opleidingsprogramma van Pro Industry. Het combineert werken en leren in een opleiding van 22 maanden waarin je werken en leren combineert bij een van onze topwerkgevers. Je krijgt goede begeleiding op de werkvloer, verdient een goed salaris én werkt aan jouw toekomst in een stabiele branche. 

 1. Kennismaking 
  Wat drijft jou en waarom wil jij via Pro Academy aan de slag als operator? We horen het graag tijdens het kennismakingsgesprek. Ben je enthousiast en zien wij een match bij een van onze topwerkgevers dan plannen we een intredetoets. De uitslag van deze toets bepaalt jouw niveau en of dat je in aanmerking komt voor de procesoperator A of procesoperator B opleiding.

 2. Inwerken & Proeftijd
  Je maakt kennis met het machinepark van jouw nieuwe werkgever. Na een proefperiode van 4 weken bekijken we of dat de match jou goed bevalt en of dat je kunt starten met de opleiding.

 3. Jouw BBL Traject
  De komende 22 tot 24 maanden krijg je wekelijks 5 uur les en maak je praktijkopdrachten op de werkvloer. Elk module rond je af met een toets en maandelijks krijg je begeleidingsgesprekken met jouw docent, mentor en contactpersoon van Pro Industry.

 4. Diploma
  You did it! Jouw harde werk wordt beloond met een prachtig diploma en zicht op een succesvolle loopbaan in de maakindustrie.

Meer weten?

Pro Industry 26 v2

Opleiding procesoperator B