Pro Industry Werkgevers

Binnen 24u technisch talent bij jou aan het werk

Samen winnen is samen werken

Als marktleider in arbeidsbemiddeling in de maakindustrie hebben wij altijd een passende oplossing voor de uitdagingen van jouw organisatie. Met meer dan 20 jaar ervaring en exclusieve focus op de maakindustrie hebben wij het grootste kandidatenbestand met kandidaten die direct bij jou kunnen starten.

Meld vrijblijvend jouw vacature aan Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zij gingen
jou voor

Waar kunnen we je mee helpen?

Waarom Pro Industry

  • Volledige focus op de procesindustrie
  • Binnen 24u tenminste 3 kandidaten voor jouw vacature
  • Altijd één contactpersoon die jouw processen kent
  • Toegang tot de beste kandidaten in de industrie
Wettelijk Minimum Uurloon
Leer-werktrajecten in jouw organisatie?

Opleiden voor de toekomst

Leer-werk trajecten voor ambitieuze kandidaten die direct aan de slag gaan in jouw eigen productieomgeving, dat is Pro Academy. In een traject van 22 tot 24 maanden worden kandidaten opgeleid tot allround operator. Afhankelijk van het niveau en de productieprocessen behalen zij een operator A of operator B diploma. Na het afronden van de opleiding treden de uitzendkrachten direct bij jou in dienst.

Wekelijks krijgen de deelnemers 5 uur les. Dit kan bij jou op locatie, afhankelijk van de grootte van de groep. Daarnaast bedraagt de studiebelasting ongeveer 10 uur per week, naast de wekelijkse lessen die zij volgen. Wil je jouw eigen medewerkers laten aansluiten en ook een opleiding tot operator aanbieden? Of maak je liever gebruik van een externe opleidingslocatie? Geen enkel probleem!

Meer informatie