Talentontwikkeling

Welk beroep past bij jou?

Een veelzijdige branche

De procesindustrie is ongelofelijk veelzijdig. Werk je in de maak- of procesindustrie dan werk je in een omgeving waarin het creëren van grondstoffen, vloeistoffen en producten centraal staat. Een wereld waarin je de nieuwste technologieën en hightech productieomgevingen vindt voor het automatiseren en slimmer maken van processen. Voor ondersteuning van- en begeleiding bij deze processen is er een breed scala aan beroepen. Welke past bij jou?

Uitzenden

Procesoperator

Als procesoperator ben je een sleutelfiguur in de procesindustrie. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van machines en apparatuur om ervoor te zorgen dat het productieproces soepel verloopt. Je bewaakt de kwaliteit van het product, grijpt in bij eventuele storingen en zorgt voor een veilige werkomgeving.

Bekijk alle vacatures

Pro Industry 36

Productie

Als productiemedewerker speel je een belangrijke rol in het productieproces. Je bent betrokken bij verschillende taken, zoals het voorbereiden van grondstoffen, het bedienen van machines, het verpakken van eindproducten en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je werkt nauw samen met collega’s om ervoor te zorgen dat het productieproces efficiënt verloopt.

Bekijk alle vacatures

Shiftleader

Shiftleader

Als shiftleader heb je de leiding over een team van medewerkers tijdens een specifieke shift. Je coördineert de werkzaamheden, bewaakt de voortgang van het productieproces en zorgt ervoor dat de gestelde doelen worden behaald. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen van operationele problemen en het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer.

Bekijk alle vacatures

Doe de carrierescan!

Ontdek welk beroep binnen de procesindustrie het beste past bij jouw vaardigheden en ambities. Of je nu de voorkeur geeft aan het bedienen van machines, het coördineren van teams, het optimaliseren van of het uitvoeren van technische taken, er zijn volop mogelijkheden om een waardevolle bijdrage te leveren aan deze technische industrie. Je komt erachter in de carrierescan!

Carrierescan