Pro Industry werken bij

Werken bij Pro Industry

Samen winnen is samenwerken. Dagelijks ga je nieuwe uitdagingen aan die jou dichter bij jouw doelstellingen brengen. Iedere dag is een nieuwe uitdaging om te overwinnen. Bij Pro Industry geloven we in teamwork, in het delen van successen én tegenslagen. Want alleen door samen te werken kunnen we groeien, leren en ons ontwikkelen.

Jouw werkomgeving bruist van energie, snelheid en uitdagingen. Je krijgt de ruimte om te excelleren, om je grenzen te verleggen en nieuwe hoogtes te bereiken. Daar hoort vallen en opstaan bij. Geen pieken zonder dalen. Door te leren van jouw fouten ontdek je nieuwe mogelijkheden om te groeien als individu. Maar ook als team. 

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team, om samen te winnen door samen te werken? Join the pro's en laten we samen de top bereiken!

Alle interne vacatures

Maak kennis met jouw collega's

Corporate Recruitment

Timmy van den Hurk, Corporate Recruiter bij Pro Industry:

"Je kunt alles worden wat je wilt, als je maar de juiste motivatie en drive hebt. Bij Pro Industry wordt hard gewerkt maar daardoor worden de successen ook goed gevierd. De werksfeer is wat Pro Industry bijzonder maakt. Sterker nog, het is één van de belangrijkste drijfveren om bij Pro te werken. In het begin weet je dat natuurlijk nog niet, maar ik denk dat er veel mensen zijn die het bij Pro naar hun zin hebben. Ik ervaar dat ook zo. Ik denk dat als ik op een dag mijn werk wat minder leuk vindt, dat ik alsnog zou blijven omdat de sfeer mij zoveel waard is."

Wil jij ook aan de slag voor Pro Industry? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Timmy van den Hurk

Ervaar de sfeer

Geen dag is hetzelfde. Of je nu wilt werken op een van onze vestigingen, of op ons hoofdkantoor, alles draait om het matchen van de beste kandidaten met de beste werkgevers in de industrie. 

  Pro Industry Eindhoven
  Pro Industry Eindhoven
  Pro Behind the scene
  Festival
  Pro Industry onboarding 2
  Harbour run
  Pro Industry werken bij
  Summermeeting
  Pro Industry werken bij 1
  Vestiging
  QIJS9746
  HQ Uitje
  Pro Industry Hengelo
  Pro Industry Hengelo
  The Creators Hub Jordi Sloots Pro Industry 083231
  Kick Off

Onze interne vacatures