Onze werkwijze

Dagelijks werven onze accountmanagers actief op de vacaturebanken naar ambitieuze en gemotiveerde procesoperators. Via social media en met een goede persoonlijke toelichting op de vestiging enthousiasmeren wij kandidaten voor onze vacatures. Wij geloven in samenwerking met werkgevers en uitzendkrachten die net als wij gemotiveerd zijn om het beste uit henzelf en het werk te halen.

Vrouw aan het werk in procesindustrie

Great People make Great Products

Met ruim 20 jaar ervaring in de maak- en procesindustrie hebben we een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde vakmensen en werkgevers, maar ook specialistische kennis van de markt. Onze professionals zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in branche én die van de werkgevers waarmee we samenwerken. Zij matchen de beste kandidaten aan de beste werkgevers.

Al onze kandidaten worden persoonlijk ingeschreven. Onze professionals matchen niet alleen op de harde criteria vanuit het CV, maar kijken we ook naar de zachte criteria die aansluiten op de bedrijfscultuur van de opdrachtgever.

Persoonlijke werving & selectie

De selectieprocedure vindt plaats op locatie bij Pro Industry. Alle kandidaten die wij voorstellen zijn vooraf persoonlijk door onze professionals ingeschreven en gescreend. Onze kandidaten worden gecontroleerd op referenties en behaalde diploma's of certificaten. Hebben zij de benodigde papieren nog niet in bezit? Dan kunnen zij mogelijk starten via Pro Academy aan de opleiding tot operator A of B.

Man legt machine uit aan twee leerlingen
Drie mannen met koffie in hun hand

Kom met ons in contact

Ben je op zoek naar tijdelijk- of vast personeel? Onze professionals staan voor je klaar en gaan geen uitdaging uit de weg.

contact

SLUIT JE AAN BIJ ONS NETWERK VAN TOPWERKGEVERS

Neem contact op