Bij Aviko worden 24 uur per dag, 7 dagen per week aardappelen in moderne fabrieken gekeurd, geschild, geblancheerd, gebakken, gekoeld en verpakt. Aviko is expert in frietjes en op zoek naar ambitieuze operators die de groei kunnen ondersteunen. Wil jij werken voor een internationale speler met een lokaal karakter?
In 1962 zaten 32 aardappelboeren aan een keukentafel in Hoog Keppel. Hier begonnen zij met de productie van gekoelde frites, al snel gevolgd door de eerste diepvries aardappelproducten. Inmiddels, 60 jaar later, wordt er vanuit de fabriek in Steenderen wekelijks 34 miljoen kilo aan aardappelspecialiteiten van hoge kwaliteit geproduceerd. De ontwikkeling van nieuwe producten zorgt voor een intensief productieproces in de fabriek.
Direct goed verdienen en arbeidsvoorwaarden die passen bij een wereldspeler.
Geen ervaring? Geen probleem! Bij Aviko kan je aan de slag via leer-werkplekken.
Volop kans op een vaste baan als je ambitieus bent om jezelf te ontwikkelen bij Aviko.