HyET

HyET is een unieke internationale speler in de markt voor duurzame energie. De HyET Group ontwikkelt baanbrekende technologieën voor het opwekken van duurzame energie. Technieken en productiemethoden die de wereld veranderen. Eén van die technologische hoogstandjes vindt plaats in Arnhem. Bij HyET Solar. HyET Solar heeft een productieproces ontwikkeld waarmee op grote schaal flexibel zonnecelfolie kan worden gemaakt. Een technologie die geen enkel ander bedrijf beheerst en het mogelijk maakt zonne-energie op te wekken met volledig flexibel folie. Folie dat kan worden gebruikt op de meest uiteenlopende oppervlakten en bedrijven de mogelijkheid biedt op een duurzame manier in energievoorziening te voorzien.

Wereldspeler in technologie voor opwekking duurzame energie

Bij HyET Solar staat innovatie en ontwikkeling centraal. Niet alleen van de productieprocessen, maar ook van jou. Zo biedt HyET Solar doorlopend training on the job en zijn er volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden voor jou. Bij HyET ga je aan de slag in een productieomgeving die voor elke operator, productiemedewerker of productieleider uitdaging biedt; een nieuw machinepark met een baanbrekende technologie die nog maar net is ontwikkeld en nu al de wereld over gaat. Vanwege de grote vraag naar duurzame energie en enorme kansen die HyET met haar zonnecel-folie biedt om klimaatneutraal te produceren ligt de wereld bij hyEt aan je voeten. Ben je klaar voor een kickstart van je carrière en klaar om mee te bouwen aan een betere wereld? Kom dan werken bij HyET!

Werken op het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland

Een hoog startsalaris

Direct goed verdienen en arbeidsvoorwaarden die passen bij een internationale speler

Volop doorgroeimogelijkheden

Ga jij aan de slag voor HyEt en bevalt het? Dan ligt een vast dienstverband voor het grijpen. Ambitieus? Bij HyET staat persoonlijke ontwikkeling en opleiding centraal. Jij bent nooit uitgeleerd.

Persoonlijke aandacht en informele werksfeer

Met veel persoonlijke aandacht voor jou en jouw collega´s en een informele benadering zorgt HyET dat jij je snel thuis voelt.

Geen zin om zelf te zoeken?

Stuur ons jouw gegevens en wij vinden jouw baan!

Stuur cv