Reinaerdt is producent van deuren voor de utiliteits- en woningbouw en realiseert met meer dan 220 specialisten jaarlijks ruim 250.000 deuren. Deuren voor ‘de gebouwen van morgen’. Van ziekenhuis tot hotel en van geluidswerende tot kogelwerende deur. Reinaerdt is onderdeel van het VolkerWessels Concern en heeft in Nederland een productielocatie in Haaksbergen. Reinaerdt onderscheidt zich door als specialist elke deur uniek op industriële wijze te produceren. Computergestuurde productie volledig afgestemd op de wensen en eisen van klanten. In dit proces speelt het machinepark een belangrijke rol. Op de productielocaties in Nederland en Duitsland, met meer dan 70.000 m2 vloeroppervlak, wordt doorlopend geïnvesteerd in innovatie en technologie en vind je de nieuwste productiemachines.

  • 23 oktober 2021
  • 3 min. leestijd
ProPartner Reinaerdt 1

START SAMENWERKING

In 2016 startte de samenwerking tussen Pro Industry en Reinaerdt. Een samenwerking die begon met een enkele plaatsing van een operator, maar inmiddels is uitgegroeid tot een exclusief partnership waarin Pro Industry bijdraagt aan de continuïteit van de bezetting in de productieomgeving door het leveren van operators en medewerkers voor de technische en logistieke dienst. Het einde van de zomer en het begin van het najaar is de drukste periode voor Reinaerdt. Veel bouwprojecten worden dan afgewerkt en in deze fase worden de meeste maatwerk deuren geproduceerd en afgeleverd.

VAN TIJDELIJKE FLEXPOOLMEDEWERKER TOT TEAMLEIDER VOOR HET LEVEN  

Reinaerdt werkt met Pro Industry samen voor arbeidsbemiddeling voor uiteenlopende technische functies. Van medewerker technische dienst, tot productiemedewerker en van operator tot teamleider. In de periode aan het einde van de zomer zorgt Pro Industry voor de invulling van de flexpool. Gekwalificeerde uitzendkrachten ondersteunen in de functie van operator de productie en vangen grote pieken in de vraag op. Naast deze tijdelijke versterkingen zorgt Pro Industry ook voor de werving van technisch personeel dat zich direct voor lange tijd verbindt aan Reinaerdt.

VASTE CONTACTPERSONEN MET KENNIS VAN DE PRODUCTIEOMGEVING

De vaste contactpersonen en korte lijnen tussen Pro Industry en de teamleiders bij Reinaerdt zorgen voor een snel proces van werving, selectie en plaatsing. Deze directe aanpak van Pro Industry wordt ook gewaardeerd door Femke Leungen, HR-Manager bij Reinaerdt. ‘‘We werken al jaren met dezelfde Accountmanagers die ons bedrijf goed kennen. Zij begrijpen wat we bij Reinaerdt doen en wat voor mensen we daarbij zoeken. We kunnen elkaar over en weer zeggen waar het op staat en hebben vaak aan een half woord genoeg. Als ik Pro Industry vergelijk met andere bureaus, dan worden vacatures beter en sneller ingevuld. Of het nu gaat om tijdelijke versterking voor aan de productielijn, of een operator voor de lange termijn, er wordt altijd een goede match gemaakt. Wij kunnen vertrouwen op de expertise van Pro Industry en daar gaat het uiteindelijk om.’’ Aldus Femke Leungen, HR-Manager, Reinaerdt.

Als ik Pro Industry vergelijk met andere bureaus, dan worden vacatures beter en sneller ingevuld. Of het nu gaat om tijdelijke versterking voor aan de productielijn, of een operator voor de lange termijn.


Femke Leungen
HR-Manager bij Reinaerdt

INWERKTRAJECT: PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Als specialist in de markt investeert Reinaerdt niet alleen in het machinepark, maar ook in vakmanschap. Voor het leveren van kwaliteit bouwt Reinaerdt namelijk voor een groot deel op de inzet en expertise van haar mensen. Alle startende operators en teamleiders, maar ook productiemedewerkers en uitzendkrachten, worden daarom ingewerkt door ervaren krachten. Volgens Pieter van der Vinne, Accountmanager bij Pro Industry, betaalt deze formule zich perfect uit. “Wij merken dat onze kandidaten Reinaerdt een mooi bedrijf vinden om voor te werken. Zij waarderen de grote betrokkenheid en intensieve begeleiding enorm. De aanpak zorgt ervoor dat uitzendkrachten soms jarenlang terugkomen en direct thuis voelen. Ook zorgt het ervoor dat wij kwalitatieve en ambitieuze kandidaten sneller voordragen bij Reinaerdt. Wij weten namelijk dat zij hier in een mooie omgeving terecht komen. Een win-winsituatie dus.’’

Zoek jij als opdrachtgever ook technisch personeel? Heb je een vraag of heb je lastig in te vullen proces technische functies? Pro Industry helpt je graag. Neem gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt: contact opnemen.