Procesoperator A

Salaris Procesoperator B

Ben je geïnteresseerd in een carrière als procesoperator B maar wil je meer weten over het salaris? Of ben je nieuwsgierig naar jouw doorgroeimogelijkheden in de branche? Als procesoperator B bedien je machines, bewaakt de productieprocessen en zorgt ervoor dat alles soepele verloopt volgens de gestelde specificaties. Daar hoort een goed salaris bij!

Het salaris van een procesoperator B kan verschillen en is afhankelijk van factoren zoals ervaring, sector en locatie. Bij Pro Industry bieden we echter aantrekkelijke salarissen die passen bij jouw kwalificaties en ervaring. Gemiddeld liggen de salarissen, exclusief ploegentoeslagen, tussen de € 3.000,- en € 4.250,- bruto per maand.

Wil je meer weten over het salaris van een procesoperator B en de vele mogelijkheden die deze baan je biedt? Bekijk onze procesoperator B vacatures en ontdek waarom een carrière als procesoperator B bij Pro Industry de juiste keuze voor jou kan zijn!

Procesoperator A 2

Dit ga je doen als procesoperator B

Ben je een procesoperator B dan ben je verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van machines en installaties in een productieomgeving. De taken van een procesoperator B kunnen verschillen afhankelijk van het type bedrijf waarin je werkt. Over het algemeen omvatten ze:

  • Nemen van monsters
  • Opmerken van problemen en/of afwijkingen in werkuitvoering, kwaliteit en/of voortgang, en indien nodig overleggen met de verantwoordelijke lijnoperator.
  • Aanmaken van hulpstoffen (additieven).
  • Bedienen van nutsvoorzieningssystemen.
  • Veiligstellen van apparatuur voor schoonmaakwerkzaamheden, reparaties en noodgevallen.
  • Rapporteren van de huidige situatie aan de meetkameroperator en het aanpassen van installaties en apparatuur op aanwijzing.
  • Op verzoek van de lijnoperator, uitvoeren van eerstelijns onderhoud aan installaties.

Alle Procesoperator B vacatures

Op zoek naar vacatures voor procesoperator B? Bij Pro Industry ben je aan het juiste adres! Als procesoperator B zorg je voor een vlotte productie, en wij helpen je graag aan de perfecte baan. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog bij Pro Industry!