Machine operator

Salaris Machine Operator

Op zoek naar een boeiende loopbaan als machine operator? Pro Industry biedt je uitdagende vacatures waarbij je verantwoordelijk bent voor het efficiënt bedienen en controleren van machines in diverse fabrieksomgevingen. Je speelt een cruciale rol in het handhaven van een vlotte productie en het waarborgen van productkwaliteit.

Wat verdien je als machine operator? De salarissen variëren tussen €2000 en €3000 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en vaardigheden. Maar, omdat je in ploegendiensten gaat werken zal jouw salaris waarschijnlijk hoger uitvallen.

Een van onze collega's op de voor jou dichtstbijzijnde vestiging neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken. Kan je niet wachten tot die tijd? Bekijk al onze machine operator vacatures

Machine operator 2

Dit ga je doen als machine operator

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de productieprocessen. Je draagt bij aan de algehele kwaliteit en efficiëntie binnen de fabriek. Taken die tot jouw takenpakket kunnen horen zijn:

  • Bedienen en controleren van machines in fabrieksomgevingen.
  • Bewaken van de productieprocessen om ervoor te zorgen dat ze soepel verlopen.
  • Controleren van de kwaliteit van de geproduceerde goederen.
  • Uitvoeren van eenvoudig onderhoud aan machines en het verhelpen van kleine storingen.
  • Opvolgen van veiligheidsprocedures en richtlijnen om een veilige werkomgeving te garanderen.
  • Rapporteren van productiegegevens en eventuele afwijkingen aan de leidinggevenden.
  • Samenwerken met collega's en leidinggevenden om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren.

 

Alle Machine Operator vacatures

Op zoek naar vacatures als machine operator? Bij Pro Industry vind je een breed scala aan vacatures voor machine operators. Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het efficiënt laten draaien van diverse machines. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog bij Pro Industry voor een nieuwe uitdaging!