• Blog
  • Pro Industry Stijgt Verder in Top 50 Flexmarkt Omzetranglijst

Pro Industry stijgt verder in top-50 Flexmarkt Omzetranglijst

Pro Industry heeft haar opmars in de Flexmarkt Omzetranglijst doorgezet. Na een nummer 50-notering vorig jaar, is dit jaar positie 41 behaald. In een jaar waarin de flexbranche als geheel een krimp noteerde van maar liefst 9%, realiseerde Pro Industry opnieuw een recordgroei en steeg de omzet van 60,5 naar 75,2 miljoen euro.

Omzetranglijst van Flexmarkt 2021

De groei is gerealiseerd dankzij het vertrouwen van meer dan 600 werkgevers die, juist in een periode met veel onzekerheid, de samenwerking verder hebben uitgebreid om verder te groeien. Pro Industry is dan ook trots dat zij haar positie als marktleider in arbeidsbemiddeling voor de procesindustrie verder versterkt. In 2021 verwacht Pro Industry, in een sterk herstellende markt, door te groeien met haar opdrachtgevers. Met de opening van locatie 20 in Nederland (vestiging Spijkenisse) en de start van de samenwerking met enkele grote spelers in de procesindustrie is de weg omhoog al verder ingezet.

Uniek netwerk voor kandidaten en werkgevers procesindustrie
2020 was opnieuw een jaar van grote verschuivingen in de flexmarkt. Steeds meer werkgevers kiezen voor een samenwerking met specialistische uitzendbureaus met kennis van en expertise in de branche. Algemeen Directeur Henkjan Geerlings legt uit waarom juist Pro Industry de komende jaren opnieuw een enorme gezamenlijke groei verwacht met partners in de procesindustrie: “Onze focus en jarenlange specialisatie in de procesindustrie heeft ons een uniek netwerk van opdrachtgevers én het allergrootste kandidatenbestand van technisch personeel opgeleverd. Wij zien de markt nu al enorm aantrekken en schaarste aan technisch personeel is de grootste uitdaging voor bedrijven. Ons kandidatenbestand is daarom simpelweg onmisbaar voor bedrijven in de procesindustrie die door willen groeien.

Onderscheid door kwaliteit en duurzame inzetbaarheid
Niet alleen door de omvang van het kandidatenbestand heeft Pro Industry een belangrijke voorwaarde gecreëerd om een betere match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat in vergelijking met andere bemiddelingsbureaus. “Wij investeren veel in onze mensen. Iedereen bij Pro Industry is branche specifiek opgeleid en verdiept zich in de wensen van opdrachtgevers. Met deze basis kunnen wij kandidaten in een juiste functie plaatsen. De kwaliteit van onze bemiddeling tonen we aan met ons lage percentage ziekteverzuim en een hoog percentage uitzendkrachten dat wordt overgenomen door opdrachtgevers. Deze investering zorgt voor een lange termijn samenwerking met veel van onze opdrachtgevers en dat is de manier waarop wij samen willen groeien.’’ Aldus Algemeen Directeur Henkjan Geerlings.

De Flexmarkt Omzetranglijst is hét overzicht van de 100 grootste bedrijven actief in arbeidsbemiddeling in Nederland, op basis van de omzet over het jaar 2020.

Benieuwd hoe Pro Industry jou als werkgever kan helpen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers van een vestiging bij jou in de buurt.