Smurfit Kappa

Smurfit Kappa is dé nummer 1 in Europa als het gaat om kartonnen verpakkingen in allerlei soorten en maten. Met een omzet van meer dan 10 miljard behaald door 50.000 medewerkers op 350 productielocaties zijn de carrièremogelijkheden eindeloos. Ook in Nederland heeft Smurfit Kappa prachtige locaties om te werken.

Fabriek Smurfit Kappa
Medewerkers Smurfit Kappa

Dynamische wereldspeler bij jou om de hoek

Smurfit Kappa is één van de meest dynamische en innovatieve bedrijven ter wereld. Bij Smurfit Kappa worden de nieuwste technologieën toegepast voor de productie en ontwikkeling van verpakkingen. Bij de productie en ontwikkeling wordt data en technologie gecombineerd met ervaring en creativiteit van mensen op de werkvloer. Werken bij Smurfit Kappa betekent werken in een omgeving waar je door kunt groeien en waar ontwikkeling en kennisdeling centraal staat. Wil jij ook samen met collega´s bouwen aan de ontwikkeling van de meest innovatieve oplossingen? Bekijk dan direct alle vacatures en mogelijkheden.

Werken bij Smurfit Kappa: carrière maken bij een internationale speler in de papierindustrie

Een hoog startsalaris

Direct goed verdienen en arbeidsvoorwaarden die passen bij een wereldspeler.

Carrièreontwikkeling

Smurfit Kappa heeft ontwikkel- en opleidingstrajecten op ieder niveau. Volop ruimte voor jouw groei.

Uitzicht op vast dienstverband

Volop kans op een vaste baan als je ambitieus bent om jezelf te ontwikkelen bij Smurfit Kappa

Bij andere bureaus heb je nooit duidelijkheid over je werkweek. Bij Pro Industry wel. Ze behandelen je niet als nummer, maar als volwaardige werknemer!

Thom Vestiging Arnhem

Geen zin om zelf te zoeken?

Laat je gegevens bij ons achter en wij vinden jouw baan!

Stuur cv