Pro Industry Werkgevers

De meeste vacatures in de industrie met een goed salaris

Samen werken is samen winnen

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan winnen. Niet ten koste van elkaar, maar samen! Om te kunnen winnen is expertise, drive en passie nodig. En winnen doe je alleen door samen te werken met de beste mensen. Daarom matchen wij dagelijkse de beste kandidaten aan de beste banen in de maak- en procesindustrie.

Bekijk alle vacatures


Ga aan de slag
bij een van 
onze top-
werkgevers

"Ik waardeer de cultuur van openheid en eerlijkheid waarbij alles bespreekbaar is en waar je echt gehoord wordt. Je voelt je goed ondersteund en geholpen waar nodig, met duidelijke communicatie en snelle reacties. De mensen van Pro denken met je mee, luisteren naar jouw wensen en gaan voor jou aan de slag. Kortom, bij Pro draait het om jou als persoon, niet om de winst."

Contact Pro Industry

Waarom kiezen voor Pro Industry?

  • Competitief salaris: Wij erkennen jouw harde werk en toewijding. Daarom bieden we je competitieve salarissen die je belonen voor je inzet.
  • Diverse mogelijkheden: We hebben een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren, waardoor je jouw carrière kunt vormgeven op jouw voorwaarden.
  • Professionele ontwikkeling: We geloven in groei. We bieden je trainingen en ondersteunen je om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen en je je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen.
  • Flexibiliteit: We bieden je werkschema's die passen bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar 3 of 5 ploegendiensten, we hebben altijd opties die bij jou passen.
Carrierescan

(Door)Groeien doe je bij Pro Industry

Wil je meer halen uit het leven? Uit jouw loopbaan? Ben je op zoek naar een loopbaan waarin altijd voldoende werk te vinden is maar heb je nog niet de ervaring die nodig is? Pro Academy is het opleidingsprogramma van Pro Industry waarin jij in 22 tot 24 maanden werken en leren combineert. Je krijgt niet alleen waardevolle begeleiding op de werkvloer, maar verdient ook een goed salaris terwijl je jouw opleiding volgt – volledig vergoed door ons!

Meer informatie