Contact Pro Industry

Waarom kiezen voor Pro Industry?

  • Het beste salaris: wij regelen voor jou de werkplek met het best mogelijke salaris en alle andere extra voordelen. Zoals vakantiedagen, toeslagen en nog veel meer.
  • Jij zoekt, wij vinden: altijd de baan die bij jou past. Wij bieden werk aan in alle sectoren, dagdienst, ploegen. Met ons geef jij je loopbaan vorm zoals jij dit wilt. Nu, maar ook als je na een paar jaar iets anders wilt.  
  • Werkzekerheid & flexibiliteit: via ons heb je altijd werkzekerheid. Tegelijk behoud je via ons ook jouw flexibiliteit als je na een tijdje iets anders wilt. 
  • Doorgroeien: wij zijn er om jou te helpen. Aan het begin van je carrière in de maak- of procesindustrie, maar ook als je al een berg werkervaring hebt. Als je dit wil leiden wij je op, of helpen wij je aan een mooie vervolgstap.
  • Goed geregeld: bij Pro Industry zijn de zaken gewoon goed geregeld. Van kerstpakket, tot onderhandelingen met jouw opdrachtgever tot helpen met schulden; wij zijn er voor je.

 Bekijk alle vacatures


Ga aan de slag
bij een van 
onze top-
werkgevers

"Ik waardeer de cultuur van openheid en eerlijkheid waarbij alles bespreekbaar is en waar je echt gehoord wordt. Je voelt je goed ondersteund en geholpen waar nodig, met duidelijke communicatie en snelle reacties. De mensen van Pro denken met je mee, luisteren naar jouw wensen en gaan voor jou aan de slag. Kortom, bij Pro draait het om jou als persoon, niet om de winst."

Pro Industry Werkgevers

De meeste vacatures in de industrie met een goed salaris

Samen werken is samen winnen

We geloven dat iedereen kan slagen. Niet ten koste van elkaar, maar door samen te werken! Om te kunnen winnen heb je kennis, motivatie en enthousiasme nodig. En winnen doe je alleen door samen te werken met getalenteerde mensen. Daarom brengen we elke dag de beste kandidaten en banen in de maak- en procesindustrie bij elkaar.

Bekijk alle vacatures

Carrierescan

(Door)Groeien doe je bij Pro Industry

Wil je meer halen uit het leven? Uit jouw loopbaan? Ben je op zoek naar een loopbaan waarin altijd voldoende werk te vinden is maar heb je nog niet de ervaring die nodig is? Pro Academy is het opleidingsprogramma van Pro Industry waarin jij in 22 tot 24 maanden werken en leren combineert. Je krijgt niet alleen waardevolle begeleiding op de werkvloer, maar verdient ook een goed salaris terwijl je jouw opleiding volgt – volledig vergoed door ons!

Meer informatie