De beste werkgevers matchen met de beste kandidaten

Pro Industry staat voor marktleiderschap in de arbeidsbemiddeling voor de maakindustrie. Met meer dan 20 jaar ervaring en 23 vestigingen in Nederland en België verbinden we de beste kandidaten met de beste werkgevers in de industrie.

Operator in fabriek
Twee mannen die hand schudden in fabriek

Onze missie

De maakindustrie is een van de belangrijkste pijlers van de economie en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan onze welvaart. Het succes van de industrie is in hoge mate afhankelijk van de beschikbaarheid van gekwalificeerde vakmensen.

Pro Industry is dé expert in de maakindustrie die de beste werkgevers met de beste kandidaten verbindt.

Onze visie

Pro Industry gelooft in de kracht van focus en specialisatie. We kennen de markt dan ook door en door. Daardoor zijn we in staat onze klanten zorgvuldig te beoordelen op goed werkgeverschap.

We staan voor gelijke kansen en bieden de beste kandidaten toegang tot de beste werkgevers en blijven hen begeleiden en ontwikkelen. We zijn winnaars en geven niet op. We zijn vastberaden en betrokken om langdurige samenwerkingen te realiseren. Hierdoor zijn wij voor alle partijen een betrouwbare partner: de nummer 1 keuze die een wezenlijke bijdrage levert aan een duurzame arbeidsmarkt in de gehele maakindustrie.

Wij zijn onderscheidend door onze diepgaande kennis van de markt, onze gedreven medewerkers en optimale inzet van digitalisering.

Pro Industry is een werkgever en leverancier waarvoor en waarmee het fijn (samen)werken is!

Man met helm onder oksel in fabriek

Onze kernwaarden

  • Resultaatgericht ondernemerschap
  • Gedreven professionals
  • Samen winnen
  • Betrouwbare partners

Drie jongens op een bank

Kom met ons in contact

Ben je op zoek naar tijdelijk- of vast personeel? Of ben je toe aan de volgende stap in jouw carriere? Onze professionals staan voor je klaar en gaan geen uitdaging uit de weg.

Contact

SLUIT JE AAN BIJ ONS NETWERK VAN TOPWERKGEVERS

Neem contact op