Machinebediende

Salaris Machinebediende

Op zoek naar een uitdagende baan als machinebediende? Bij Pro Industry hebben we interessante vacatures waarbij je verantwoordelijk bent voor het efficiënt bedienen en controleren van machines in verschillende fabrieksomgevingen. Je hebt een belangrijke rol in het handhaven van een soepele productie en het waarborgen van de kwaliteit van de producten.

Wat verdien je als machinebediende? De salarissen liggen tussen de €2200 en €3000 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden. Omdat je in ploegendiensten werkt, zal je salaris waarschijnlijk hoger uitvallen.

Een van onze collega's van de dichtstbijzijnde vestiging neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken, inclusief het salaris voor machinebediende. Kun je niet wachten? Bekijk dan al onze vacatures voor machinebediende.

Machinebediende2

Dit ga je doen als Machinebediende

Als machinebediende speel je een belangrijke rol in het productieproces. Je zorgt ervoor dat de machines goed worden bevoorraad. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten na productie op de juiste plek terechtkomen met een pompwagen. Een machinebediende zorgt er verder voor dat de hygiëne en kwaliteit worden gewaarborgd. Verder vallen onder jouw werkzaamheden:

  • Zorgvuldig reinigen en voorbereiden van de productieomgeving
  • Met precisie de benodigde ingrediënten aan de productielijn toevoegen.
  • Nauwkeurig doseren van de ingrediënten 
  • Uitvoeren van gedetailleerde kwaliteitscontroles om de productkwaliteit te waarborgen.
  • Analyseren en oplossen van kleine storingen om een probleemloze productiestroom te garanderen.

Alle Machinebediende  vacatures

Zoek je vacatures als machinebediende? Bij Pro Industry vind je een divers aanbod aan vacatures voor machinebedienden. Als machinebediende speel je een cruciale rol in het productieproces. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog bij Pro Industry voor jouw volgende carrièrestap!