Partners

Pro Industry werkt samen met Dé Nova Learning op het gebied van selectie- en ontwikkelassessments. De professionele assessments en ontwikkelinstrumenten van het Assessment & Learning bureau worden zowel intern ingezet bij de selectie van nieuwe accountmanagers voor Pro Industry, als extern op verzoek van opdrachtgevers gericht op de selectie van kandidaten. Er wordt naast het CV van een persoon, gekeken naar de cognitieve capaciteiten, persoonlijkheid en drijfveren. Op basis hiervan kan een objectief en betrouwbaar totaalbeeld worden gegeven van de mate waarin de persoon bepaalde competenties en talenten kan laten zien en/of ontwikkelen. Dit resulteert in een duurzame match en minder uitval!

De assessments zijn flexibel in te zetten met gebruik van gevalideerde digitale testtools. Bij de assessments komt er altijd een assessmentadviseur van Dé Nova Learning aan te pas, die een persoonlijk interview heeft met een kandidaat en op basis van haar organisatiepsychologische deskundigheid de resultaten op een juiste wijze interpreteert en hierover adviseert.

De accountmanagers van Pro Industry zijn goed getraind in de procedure voor de in-house afname van de assessments op één van de vestigingen. Ook biedt Dé Nova Learning de unieke mogelijkheid om een persoon tijdens het assessment te testen op de beheersing van vakspecifieke knowhow, bijvoorbeeld kennis van de procesindustrie, VCA, intercedentenbranche of organisatie-specifieke kennis. Dit doet zij middels de mobile test & learning applicatie van Knowingo.

Met de inzet van de deskundigheid van Dé Nova Learning kunnen Pro Industry en haar opdrachtgevers enerzijds meer betrouwbaar, efficiënter en effectiever zijn in de werving & selectieprocedure. Anderzijds krijgen zij ook meer richting en handvatten om potentiële medewerkers begeleiding en coaching op maat te bieden. Bovendien stimuleert het de uitstraling, betrokkenheid en bevlogenheid van de accountmanagers van Pro Industry, omdat de inzet van de assessments ertoe bijdraagt dat het DNA van Pro Industry op alle vestigingen wordt uitgedragen!

Kortom: Dé Nova Learning zet zich samen met Pro Industry in voor duurzame matches, die resulteren in hogere performance, minder uitval en fouten, en kortere inwerktijden!

SLUIT JE AAN BIJ ONS NETWERK VAN TOPWERKGEVERS

Neem contact op