We are Pro Industry

Wij zijn dé specialist en marktleider in arbeidsbemiddeling voor de maak- en procesindustrie. Met meer dan 20 jaar ervaring en volledige focus op de industrie zijn wij partner voor honderden topwerkgevers én duizenden technische talenten. Sluit jij ook aan bij ons netwerk?

Word ook topwerkgever bij Pro Industry
Drie jongens op een bank

Al 21 jaar bemiddelen wij succesvol tussen werkgevers en werknemers

  • Landelijk aanwezig, lokaal betrokken
  • Meer dan 2000 vacatures bij meer dan 500 werkgevers
  • Gegarandeerd de best betaalde banen
  • Exclusieve focus op de procesindustrie

Pro Academy: Opleidingen tot procesoperator

Pro Industry zet zich in voor een duurzame arbeidsmarkt. Daarom stomen wij samen met onze topwerkgevers kandidaten klaar tot allround operator. Dat doen wij met onze eigen Pro Academy. Een Academy met opleidingstrajecten voor ambitieuze kandidaten die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière in de maak- en procesindustrie. Doe jij ook mee?

Of ben je benieuwd hoe wij succesvol kandidaten werven en opleiden die direct voor jou aan de slag gaan? Lees alles over de Pro Academy.

jongen in fabriek die schroeven bekijkt
Drie mannen met koffie in hun hand

Werken bij Pro Industry

Werk je voor Pro Industry dan ben je gedreven en resultaatgericht en is ondernemerschap jou niet vreemd. Je werkt hard maar geniet ook hard. Dat is te zien in de door jou behaalde resultaten én de beloning die je daarvoor ontvangt.

Bij Pro Industry is er ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er wordt van je verwacht dat je altijd die extra stap zet, zonder de doelstellingen en kwaliteit van het werk uit het oog te verliezen. Je gaat voor langdurige samenwerkingen met opdrachtgevers én kandidaten.

Wil jij je aansluiten bij de professionals van Pro Industry? Wil jij jouw ambitie omzetten in concrete resultaten? Kom werken voor Pro Industry!

WE ARE PRO INDUSTRY

  • 18.963 Ingevulde vacatures
  • 529 Opdrachtgevers in de maakindustrie
  • 23 Vestigingen in Nederland
  • 147.000 Ingeschreven Pro’s
Feestende mannen

Join the pro's

Wil jij jouw ambitie omzetten tot concrete resultaten? Vind jij het belangrijk om altijd de beste match te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer op onze interne vacatures.

Bekijk vacatures

SLUIT JE AAN BIJ ONS NETWERK VAN TOPWERKGEVERS

Neem contact op