Opleiding procesoperator

Ben je op zoek naar een betaalde opleiding tot procesoperator? Wil je je laten omscholen of ben je een starter in de procesindustrie? Met de betaalde BBL opleiding procesoperator van Pro Academy ben je in 22 tot 24 maanden in bezit van jouw MBO diploma niveau 2 of 3.

jongen in fabriek die schroeven bekijkt

Via de betaalde BBL opleidingen van Pro Academy ga je werken en leren bij een van onze opdrachtgevers in de procesindustrie. Je krijgt 5 uur per week les, vaak bij jou op locatie. Naast de lessen ben je ongeveer 10 uur per week kwijt aan jouw opleiding Operator A of Operator B. Tijdens de opleiding word je persoonlijk begeleid door vakprofessionals.

Twee mannen achter machine

Zo snel mogelijk van start

Afhankelijk van jouw werkgever kan je op verschillende momenten instromen. Worden de lessen aangeboden vanuit jouw werkgever dan kunnen jouw lessen ieder moment in het jaar starten, start je met mensen van andere werkgevers dan start je in februari of september. Ook kan het zijn dat je online lessen volgt, in dat geval kan je ieder moment in het jaar van start. Het is dus afhankelijk van jouw werkgever wanneer jij aan de slag kunt met de studie.

Jij studeert, wij betalen

Slechts 5 uur per week les

Een MBO diploma in 24 maanden

Pro Academy

Werken, leren en verdienen doe je bij Pro Academy. Volg de betaalde opleiding tot Procesoperator A of B!

Bekijk opleidingen