• Wervingsproces

Wervingsproces

Heb je gesolliciteerd op een van onze vacatures in de procesindustrie? Dan sta je aan het begin van ons wervingsproces. In het wervingsproces bekijken we of dat wij de beste werkgevers in de maakindustrie kunnen matchen met jouw kennis, kunde en voorwaarden.

Twee mannen die hand schudden in fabriek

Gesolliciteerd. Wat nu?

Vanaf het moment dat je jouw gegevens achterlaat bij Pro Industry gaan onze professionals voor jou aan het werk. We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Het eerste gesprek is dan ook altijd telefonisch met een van onze accountmanagers.

Zien wij een match met een van onze opdrachtgevers dan wordt jij voorgesteld voor een sollicitatiegesprek in de fabriek. Uiteraard begeleiden we je in de voorbereiding op dit gesprek.

Je bent op gesprek geweest en zowel jij als de opdrachtgever zijn enthousiast. It's a match! Jouw contract wordt in orde gemaakt en de startdatum van jouw eerste dag wordt in onderling overleg bepaald. Voordat je start kan het zijn dat je van ons nog werkkleding ontvangt. Dit bespreekt jouw contactpersoon op de vestiging met je.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Niet alleen tijdens het sollicitatieproces, maar ook tijdens jouw werk bij een van onze opdrachtgevers. Zo leren wij jou beter kennen en we kunnen je sneller helpen in jouw carrière. Door deze korte lijnen kan je snel terecht bij jouw contactpersoon op de vestiging.

Twee operators bij lopende band

Zo gaan we te werk

Man met helm onder arm kijkend naar fabriek

Sollicitatiegesprek?

Ga jij op sollicitatiegesprek bij een van onze werkgevers? Bereid je goed voor met behulp van onze tips!

Lees tips