PRO ACADEMY: Investeren in de toekomst

Pro Industry gelooft in langdurige samenwerkingen met de beste werkgevers in de maak- en procesindustrie die willen investeren in een duurzame arbeidsmarkt. Daarom stomen wij samen met onze topwerkgevers kandidaten klaar tot allround operator. Dat doen wij met onze eigen Pro Academy. Een Academy met opleidingstrajecten voor ambitieuze kandidaten die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière in de maakindustrie. Doe jij ook mee? Of ben je benieuwd hoe wij succesvol kandidaten werven en opleiden die direct voor jou aan de slag gaan?

Man legt machine uit aan twee leerlingen

Pro Academy biedt leer-werk trajecten voor ambitieuze kandidaten die direct aan de slag kunnen in jouw eigen productieomgeving. In een traject van 22 tot 24 maanden, dat Pro Industry intensief begeleidt, worden de kandidaten opgeleid tot operator. Afhankelijk van het niveau en de productieprocessen behalen zij een operator A of operator B diploma, MBO niveau 2 of 3. Na het afronden van de opleiding treden de uitzendkrachten direct bij jou in dienst. Jouw eigen medewerkers laten aansluiten en ook een opleiding tot operator aanbieden? Liever gebruik maken van een externe opleidingslocatie? Met Pro Academy is maatwerk mogelijk. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeften.

Man met helm voor machine

Zekerheid en kwaliteit met de Pro Academy

  • Intensieve begeleiding en ontzorging door Pro Industry
  • Overname na afronden erkende opleiding
  • Technische scholing door vakbekwame praktijkopleiders
  • Pro Industry neemt alle kosten voor de uitzendkracht voor haar rekening

Gekwalificeerde vakmensen in de industrie

Samen met de beste werkgevers in de maakindustrie investeren we in een duurzame arbeidsmarkt. Dat doen we door persoonlijke begeleiding van alle kandidaten aan Pro Academy. Deze benadering resulteert in een gemiddeld slagingspercentage van 85%.

Wekelijks krijgen de deelnemers 5 uur les. Dit kan bij jou op locatie, afhankelijk van de grootte van de groep. Daarnaast bedraagt de studiebelasting ongeveer 10 uur per week, naast de wekelijkse lessen die zij volgen.

Jongen met pet en bril achter machine

Een opleidingstraject starten met Pro Academy

jongen in fabriek die schroeven bekijkt

Interesse in
Pro Academy?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als werkgever? Vul de vragenlijst in en je hoort binnen twee dagen van ons.

Vragenlijst

SLUIT JE AAN BIJ ONS NETWERK VAN TOPWERKGEVERS

Neem contact op