Makelaarsfunctie

Je gaat met Pro Industry een overeenkomst aan als enige leverancier van uitzendkrachten. De professionals van Pro Industry zorgen voor 100% vervulling van alle vacatures. Onze focus is te alle tijde dat de beste kandidaten op de best passende baan in jouw organisatie wordt geplaatst. We zijn te allen tijde je enige aanspreekpunt voor alle zaken rondom externe inhuur. Dit bied je één aanspreekpunt, alle aanvragen worden vervuld en een goede prijs.

Mensen in fabriek overleggend bij Whiteboard
Operator in kaasmakerij

Wat wij doen

Pro Industry fungeert als makelaar tussen alle partijen rondom de instroom van uitzendkrachten voor jouw organisatie. Op basis van een een Service Level Agreement hanteren we een maximum termijn om te reageren en een maximum aantal kandidaten die we mogen voorstellen.

We schakelen met alle uitzendbureaus waardoor jij geen omkijken meer hebt naar de werving en selectie en de administratie daaromheen.

Wat zijn de voordelen?

Één aanspreekpunt

Te allen tijde één aanspreekpunt voor alle zaken rondom externe inhuur.

Tijdsbesparing

Volledige ontzorging rondom de personele administratie.

Hoge kwaliteit dienstverlening

Alle afspraken en kwaliteitseisen vastgelegd in een SLA.

Drie mannen met koffie in hun hand

Samenwerken?

Kunnen wij jou helpen bij de invulling van jouw vacatures? Sta je voor grote administratieve vraagstukken rondom uitzendkrachten? Onze professionals staan voor je klaar!

Neem contact op