Opleiding
Operator B

Met jouw interesse voor techniek en jouw inzicht in technische processen ben jij klaar voor de opleiding tot operator B. Als procesoperator B houd je je bezig met de meer complexe productieprocessen en machines op de werkvloer. Ook kan het zijn dat je leiding geeft aan een team van operators.

In de betaalde opleiding tot operator B leer en werk je bij een van onze opdrachtgevers. Vanaf dag één ontvang je een goed salaris.

Man met witte helm in fabriek bij machine1

In de opleiding tot Procesoperator B breng je de theorie direct in de praktijk bij een van onze opdrachtgevers. Je leert productieprocessen analyseren en voert complexe taken in het productieproces uit. Je krijgt 5 uur per week les in o.a. veiligheid, productkwaliteit en procesbewaking. Als procesoperator B houd je je bezig met complexe productieprocessen en je hebt meer verantwoordelijkheid dan een procesoperator A.

In de opleidingen via Pro Academy krijg je altijd goede begeleiding van technische vakmensen. Gedurende de opleiding zijn er periodieke momenten waarop jij samen met jouw praktijkbegeleider, jouw docent en Pro Industry jouw voortgang bespreekt.

  • Pro Industry betaald jouw opleiding en bijkomende kosten
  • Slechts 5 uur per week les, vaak op jouw werklocatie
  • In 22 maanden ben jij in het bezit van een MBO Niveau 3 diploma
  • Je bent per week ongeveer 10 u kwijt aan de studie, buiten de lestijden om
  • Persoonlijke begeleiding van technische vakmensen
  • Een goed salaris vanaf dag één

0 vacatures gevonden.

Procesoperators die jou voorgingen

Werken, leren
én verdienen?

Dat is precies wat jij gaat doen via Pro Academy. Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers en verdien direct een goed salaris.

Aanmelden