Leren, werken
én verdienen

Verzekerd van een goede baan én verzekerd van een lekker salaris. Met Pro Academy verdien je het niet alleen, je kríjgt het ook. Maak stappen in de maak- en procesindustrie en bepaal zelf jouw carrière. De vliegende start van jouw loopbaan of een broodnodige ‘boost’ die je nieuwe energie geeft. Geen ervaring? Geen probleem! Jij leert, wij betalen. Pro Academy is de snelste weg naar een erkend diploma. Maak je klaar voor een knallende carrière met werken-leren trajecten van Pro Academy.

Jongen met pet en bril achter machine

Waarom Pro Academy

  • Leren en tegelijk goed verdienen
  • Volledig betaald studeren
  • Binnen 2 jaar opgeleid tot operator
  • Snelste weg naar een erkend diploma
  • Uitgebreide begeleiding van Pro's
  • Werken bij topwerkgevers in de industrie
  • Opleiden, omscholen en doorgroeien
  • Altijd verzekerd van een leuke baan

Opleiding operator A

Heb je geen diploma, maar wel een voorliefde voor grote machines? Krijg jij een kick van producten maken en het liefst zo perfect mogelijk? Als Operator A ben jij degene die alles op de productievloer op rolletjes laat lopen. Leer de nieuwste machines en installaties beheren en bedienen, voorkom storingen of los ze op en word de onmisbare schakel binnen de organisatie! Iedereen die graag met z’n handen en z’n hoofd bezig is, leren wij de fijne kneepjes van het vak. Niet in de schoolbanken, maar ‘on the job’. 

Een echte Pro maakt eigen keuzes. En kiest altijd de slimste weg om het meeste uit zichzelf te halen. Voor nu én later. Want als operator weet je zeker dat er altijd een baan is die bij je past. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Kies jij voor de opleiding Operator A, dan word je persoonlijk begeleid door échte vakmensen. Voor je het weet heb jij een erkend diploma op zak en serieus geld in je zak. 

Man met helm voor machine

Opleiding operator B

Ben jij gemaakt voor een carrière in het maken? Waarom maak je dan geen werk van een stapje hogerop. Met jouw ervaring als Procesoperator A is de opleiding Operator B een eitje. In twee jaar tijd word jij klaargestoomd tot allround operator, voor wie de kansen letterlijk voor het oprapen liggen. Binnen bedrijven is enorm veel vraag naar deze Pro’s. En dat betaalt zich dubbel en dwars uit.

Als Operator B heb je meer verantwoordelijkheden en meer inzicht in productieprocessen. Een grote speler dus. Natuurlijk word je tijdens je opleiding volledig begeleid door Pro’s en andere vakmensen, zowel in de klas als op de werkvloer. Daar weet René alles van af. ‘Dit had ik 20 jaar eerder moeten doen’. Wil jij ook méér verdienen, méér zekerheid en méér vrijheid? Meld je dan direct aan!

Zo behaal jij jouw diploma

Man bij waterzuiveringsmachine

Rene liet zich omscholen via Pro Academy

Rene liet zich omscholen tot procesoperator via Pro Academy. Hij vertelt hoe hij dat heeft aangepakt en geeft je tips hoe jij ervoor kan zorgen dat ook jij succesvol een werken-leren traject instapt.

Lees het verhaal van Rene