Sectoren

Als uitzendkracht van Pro Industry kan je werken in veel verschillende sectoren die de procesindustrie rijk is. We zijn trots op onze diversiteit van sectoren waarin we aanwezig zijn. Hierdoor kunnen we jou in vacatures plaatsen die passen bij jouw wensen en voorkeuren.

Fabriek van binnen
Man op heftruck

Een grote impact op de maatschappij

Bedrijven die werkzaam zijn in de procesindustrie maken producten of halffabricaten door middel van meerdere deelbewerkingen. De procesindustrie heeft een grote impact op de maatschappij, omdat het bij productie van bijna alle dagelijkse goederen een rol speelt. Dat maakt dat het ook een diverse branche is waarin je met verschillende (eind)producten kunt werken.

De procesindustrie is veelzijdig

Ga je werken voor Pro Industry dan kan je werken met voedingsmiddelen, dranken, chemicaliën en farmaceutische producten, maar ook kunststoffen, rubber, textiel en papierproducten. Het is een diverse branche met verschillende sectoren. Dat maakt de branche interessant en veelzijdig.

Jongen met helm in fabriek

Join the pro's

Werken bij Pro Industry is dynamisch, to the point en ondernemend. Kan je niet wachten om te beginnen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Bekijk de vacatures