Beroepen in de procesindustrie

De proces- en maakindustrie is ongelofelijk veelzijdig. Werk je in de maak- of procesindustrie dan werk je in een omgeving waarin het creëren van grondstoffen, vloeistoffen en producten centraal staat. Een wereld waarin je de nieuwste technologieën en hightech productieomgevingen vindt voor het automatiseren en slimmer maken van processen. Voor ondersteuning van- en begeleiding bij deze processen is er een breed scala aan beroepen. Welke past bij jou?

Jongen met helm in fabriek
Twee fabrieksmedewerkers bij een machine

De procesindustrie draait altijd door

Beroepen binnen de industrie hebben een grote diversiteit waarbij je zelfstandig én in teamverband grootse prestaties moet leveren. Daar staat een goede beloning tegenover. De procesindustrie heeft namelijk de best betaalde banen voor MBO'ers in de procesindustrie!

Doorgroeimogelijkheden

De procesindustrie is altijd in ontwikkeling. De komende jaren verwachten we innovatieve ontwikkelingen in verschillende productieprocessen. Doorgroeien is dan ook geen probleem in de procesindustrie. Of je je nu specialiseert in één vakgebied of leiding geeft aan een team van operators, werkgevers stimuleren jouw professionele ontwikkeling in de branche. Dit kan met behulp van opleidingen via Pro Academy of door een intern opleidingstraject.

Jongen in fabriek vult flesjes

In welke beroepen kan jij aan de slag?

Join the pro's

We zijn altijd op zoek naar technisch personeel. Heb jij interesse maar niet de diploma's? Geen zorgen, in veel gevallen kunnen we jouw opleiding betalen!

Bekijk vacatures