• Blog
  • Uitzendkrachten Beoordelen Pro Industry Met Een 8

Uitzendkrachten beoordelen Pro Industry met een 8

Pro Industry is door haar uitzendkrachten met het rapportcijfer 8 beoordeeld. Dat blijkt uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uitgezet onder meer dan 1700 uitzendkrachten die actief zijn voor Pro Industry. In het onafhankelijk onderzoek komen onder meer het bemiddelingsproces en de begeleiding tijdens het inwerktraject aan bod. Maar ook de uitbetaling en extra ondersteuning bij opleiding en scholing van uitzendkrachten.

Twee fabriekswerkers schudden hand

Professionele inschrijfprocedure en begeleiding


Eén van de punten waarop Pro Industry hoog scoort bij de respondenten is de intensieve en professionele begeleiding tijdens de werving en selectieprocedure. Zowel tijdens het inschrijfproces als tijdens het matchen van de kandidaat met de opdrachtgever en de voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Daarnaast wordt de kennis over de procesindustrie en de persoonlijke begeleiding van accountmanagers op de vestigingen als onderscheidend ervaren.  

Flexibele betaling en handige administratie


Een overgroot deel van de uitzendkrachten ervaart de administratie van uren en de wijze van uitbetaling van het salaris als positief. Met name de flexibiliteit in keuze voor een betalingstermijn en tijdige betaling vormen een belangrijk onderdeel voor de hoge waardering. Maar ook de handige registratie en administratie wordt als positief beoordeeld.

Beoordeling werkgevers procesindustrie


Met een gemiddelde score van 7,8 worden ook opdrachtgevers goed beoordeeld. Pro Industry streeft er als expert en specialist in de procesindustrie niet alleen naar om haar eigen dienstverlening te verbeteren, maar ook de werkomgeving van partners te optimaliseren. Dit met als doel om samen onderscheidend te zijn voor kandidaten en verder te groeien. Dit gebeurt onder meer door extra tijd en aandacht te besteden tijdens het inwerktraject, maar ook door persoonlijke begeleiding en vaste evaluatiemomenten.

Ambities Pro Industry


Met de uitkomsten zal Pro Industry zich ook de komende jaren verder inzetten om samen met opdrachtgevers de dienstverlening voor uitzendkrachten nog verder te verbeteren. Aldus Len de Jager namens Pro Industry.

“Het rapportcijfer 8 is een mooi compliment voor onze inzet en onze rol als expert in de branche, maar wij hebben de ambitie om nog verder te groeien. Dit willen wij onder meer doen door het inwerktraject op sommige punten te optimaliseren. Daarnaast zijn wij ook bezig met het verbreden van het aanbod van opleidingen voor onze uitzendkrachten. Zowel vanuit onze eigen organisatie als in samenwerking met opdrachtgevers. Ook voor uitzendkrachten kijken wij naar de lange termijn. Daarin willen wij echt het verschil maken met andere arbeidsbemiddelingsbureaus.’’

Dit onderzoek is uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Direct Research. Wil je meer weten over dit onderzoek of de manier waarop Pro Industry samen met opdrachtgevers werkt aan de dienstverlening voor uitzendkrachten? Neem dan contact op met Len de Jager: Len.dejager@pro-industry.nl