• Blog
  • Pro Nieuws Trotse Nieuwkomer in Top 50 Flexmarkt Omzetranglijst

PRO NIEUWS | Trotse nieuwkomer in top-50 Flexmarkt Omzetranglijst

Pro Industry is één van de nieuwe namen in de jaarlijkse Flexmarkt Omzetranglijst. Hét overzicht van de 100 grootste bedrijven actief in arbeidsbemiddeling in Nederland. Pro Industry is volledig gespecialiseerd in de procesindustrie en is daarom extra trots dat zij tot de hoogste landelijke nieuwkomers in de lijst hoort. Als marktleider in de branche met een landelijke dekking en 17 vestigingen werd in 2019 een omzet behaald van € 60,6 miljoen. Goed voor plaats 50 en een groei van bijna 50% ten opzichte van 2018 (€ 40,7 miljoen). Deze recordgroei is mogelijk gemaakt dankzij het vertrouwen van ruim 400 werkgevers en de vele procestechnici met wie wordt samengewerkt.

Omzetranglijst Flexmarkt 2020

Uitbreiding samenwerking werkgevers procesindustrie

2019 was het jaar van de grote verschuivingen in de flexmarkt. Steeds meer werkgevers kiezen voor een samenwerking met specialistische uitzendbureaus. Ook Pro Industry ziet deze trend terug. “Wij merken dat werkgevers behoefte hebben aan een volwaardig partner met kennis van de sector. Wij focussen ons volledig op werkgevers en werknemers uit de procesindustrie en al ons personeel is branche specifiek opgeleid. Daarmee willen wij het verschil maken. Niet alleen in de zoektocht naar geschikte procestechnici maar ook bij het inwerktraject en de begeleiding. Het is dan ook mooi om te zien dat wij zoveel vertrouwen krijgen. Ook van grote werkgevers”, aldus de Algemeen Directeur van Pro Industry, Henkjan Geerlings.

De procesindustrie draait door

Ook tijdens deze coronapandemie draait de procesindustrie dag en nacht op volle toeren. Pro Industry is trots dat zij steeds meer werkgevers kan helpen, juist in deze bijzondere tijd. Om de productiecapaciteit, maar ook de kwaliteit en veiligheid te bewaken, wordt de samenwerking zelfs verder uitgebreid. Onder meer met digitale Inspire&Connect-sessies waarin werkgevers met elkaar in contact worden gebracht en ervaringen delen over onderwerpen als veilig werken, ziekteverzuim en de impact van de coronacrisis op het personeelsbeleid.

Benieuwd hoe Pro Industry u als werkgever kan helpen of aansluiten bij een van de ‘Inspire en Connect’-sessies?

Neem dan contact met Jan Albers op via 0621708554. Wij maken graag kennis!