• Blog
  • Pro Industry Sluit Nieuw Partnership Met Tecnotion

Pro Industry sluit nieuw partnership met Tecnotion

Pro Industry heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met Tecnotion voor een samenwerking van drie jaar. Hiermee krijgt de nog jonge, maar succesvolle samenwerking met de wereldautoriteit op het gebied van motortechnologie een vervolg. Pro Industry wordt exclusief partner en gaat Tecnotion volledig ontzorgen bij de werving van monteurs, wikkelaars en warehouse medewerkers. Pro Industry zal ook inhouse ondersteunen en meebouwen aan de employer branding van Tecnotion. De uitbreiding van de samenwerking past in de visie van Pro Industry om een duurzame relatie op te bouwen met gerenommeerde bedrijven binnen de procesindustrie en gezamenlijke groei te realiseren.

Twee mannen van Tecnotion aan het werk

Expert en wereldspeler in de motortechnologie

Tecnotion is een internationaal bedrijf dat zich volledig specialiseert in de ontwikkeling en productie van motoren met directe aandrijving. Bij Tecnotion werken wereldwijd zo’n 300 mensen waarvan ruim 180 op de hoofdlocatie in Almelo. Met de expertise en kennis die Tecnotion heeft opgebouwd bedient zij wereldwijd industriële klanten in sterk groeiende marktsegmenten, zoals semicon, LCD/LED en factory automation. Tecnotion heeft inmiddels haar positie veroverd als één van de grootste aanbieders van lineaire en torque motoren met directe aandrijving.

Keuze voor kwaliteit en specialist in de branche

Zoals Tecnotion zich als groeiende organisatie continu verbetert door focus op de behoeften van haar klanten, onderscheidt Pro Industry zich door haar kennis van de branche en oog voor de wensen van opdrachtgevers. Ziet ook Nadine Siero, HR Advisor Tecnotion. ‘Pro Industry is echt een gespecialiseerd uitzendbureau in de techniek en sluit perfect aan bij wat wij als hightech organisatie nodig hebben. Zij vinden keer op keer de kandidaten die passen bij ons.’

Gezamenlijke groei

Tecnotion en Pro Industry laten zien dat een samenwerking tussen een uitzendbureau en een opdrachtgever verder gaat dan het leveren van geschikt personeel. Sinds de start van de samenwerking in 2018 wordt deze al verder uitgebreid en zijn beide partijen samen gegroeid. Pro Industry gaat zelfs gedeeltelijk inhouse werken en is zo ook direct aanwezig voor haar eigen werknemers, sollicitanten én opdrachtgever. Ook staan er kennissessies gepland om nog meer samen te werken op vlak van HR en Employer Branding. Beide partijen kennen elkaars kwaliteiten en kunnen deze zo optimaal benutten.

Persoonlijke match

ecnotion waardeert Pro Industry niet alleen op haar inhoud, maar ook op de toegankelijke manier van samenwerken. ‘Er is ook op persoonlijk vlak een match. Een lokale vestiging in de buurt, vaste contactpersonen en persoonlijke aandacht passend bij de mentaliteit van onze organisatie. Een prettige samenwerking die we de komende jaren voortzetten!’

Let's connect

Benieuwd wat Pro Industry voor jou als werkgever kan betekenen? Neem contact op met een vestiging uit jouw regio.

Contact opnemen