• Blog
  • Pro Industry Prijst De Procesindustrie De Hoogte In

Pro Industry prijst de procesindustrie de hoogte in

Waar een groot deel van Nederland de werkzaamheden de afgelopen 10 maanden thuis voortzette, draaide een kleine 300.000 werknemers in de procesindustrie ‘gewoon’ door. Met een laptop of videocall maak je namelijk geen pijnstiller, verpakking of fruitsapje. Om werknemers en werkgevers in de procesindustrie te bedanken en de zichtbaarheid van de sector te vergroten, lanceert Pro Industry, de campagne GREAT JOB.

Luchtballon met Pro Industry

Met de campagne GREAT JOB geeft Pro Industry de procesindustrie een podium en worden verhalen gedeeld over het fantastische werk dat wordt geleverd in de sector. Als startschot van de campagne neemt Pro Industry het vergroten van de zichtbaarheid heel letterlijk. In de 'GREAT JOB'-luchtballon stegen dit najaar namelijk al honderden werkgevers en werknemers uit de procesindustrie tot grote hoogte. Zo werden zij bedankt voor hun inzet.

De procesindustrie: verborgen vitale sector

Met een kleine 300.000 werknemers en de productie van onder meer belangrijke medicijnen en voedingsmiddelen is de procesindustrie een ‘verborgen’ vitale sector. Een sector die ook de afgelopen zes maanden de impact voelde van de corona-uitbraak, maar wel op volle toeren doordraaide. Met man en macht werd gewerkt aan een veilige productieomgeving met behoud van capaciteit. Productielijnen werden extra afgeschermd, omgetoverd voor de productie van desinfecterende handgel en werkgevers startten met extra ploegendiensten om zo op veilige afstand te blijven werken zonder capaciteitsverlies.

Luchtballonvaart & de campagne ‘GREAT JOB’

Pro Industry, met 19 vestigingen en 1.600 werknemers marktleider in de uitzendbranche voor de procesindustrie, is initiator van de campagne. Vanuit de vestigingen van Pro Industry door heel Nederland werden dit najaar werkgevers en werknemers uitgenodigd om de lucht in te gaan. ‘Wij vinden het enorm leuk om met deze unieke beleving onze waardering te uiten voor alle toppers in de procesindustrie. Helaas zijn niet alle luchtballonvaarten ingepland dit jaar in verband met de coronamaatregelen, maar wij gaan in het voorjaar van 2021 opnieuw van start. Naast deze bijzondere start gaan wij veel meer doen. Zo volgen er het komende jaar meer video’s en verhalen uit de procesindustrie. Interviews, reportages en verslagen met werknemers en werkgevers om hen een podium te geven en te laten zien met welke essentiële en bijzondere productieprocessen de branche van onschatbare waarde is voor de maatschappij. Op deze manier willen wij de mensen in de procesindustrie de aandacht en waardering geven die zij verdienen.’ Aldus Sterre Tuynman, Marketing & Communicatie Manager bij Pro Industry.

Aanmelden luchtballonvaart 2021

In verband met de coronamaatregelen zijn niet alle geplande luchtballonvaarten in 2020 doorgegaan. Maar voor 2021 verwachten wij uiteraard samen met veel werkgevers en werknemers uit de procesindustrie tot grote hoogte te laten stijgen. Wilt u als werkgever in de procesindustrie graag aansluiten bij één van de luchtballonvaarten of verder kennismaken met Pro Industry? Dat kan! Stuur een mail naar marketing@pro-industry.nl

Aanmelden luchtballonvaart

Wilt u als werkgever in de procesindustrie graag aansluiten bij één van de luchtballonvaarten of verder kennismaken met Pro Industry? Dat kan!

Aanmelden