• Blog
  • Pro Industry Opnieuw Populairste Werkgever

Pro Industry opnieuw populairste werkgever

Pro Industry is opnieuw de populairste werkgever voor operators en productiemedewerkers op Indeed. Dat blijkt uit de nieuwste Market Insights Data. Indeed is de grootste vacaturebank wereldwijd en in Nederland een prominente vacaturewebsite voor werkzoekenden in de procesindustrie. De cijfers laten zien dat Pro Industry haar nummer 1 positie zelfs heeft uitgebouwd als het gaat om populariteit op basis van traffic op de functies van operator en productiemedewerker. Ook in aanverwante functies in de (proces)industrie, zoals heftruckchauffeur, logistiek medewerker en productieleider, zijn mooie resultaten behaald.

Feestende mannen

Ontwikkeling E-recruitment Pro Industry

Pro Industry is specialist in de procesindustrie en groeit ook in 2020 door. Niet alleen als marktleider in de branche, maar ook als het gaat om de vindbaarheid van vacatures in de procesindustrie. ‘De samenwerking met Indeed en verdere specialisatie in E-recruitment zijn een belangrijk onderdeel van onze strategie om geschikte kandidaten en opdrachtgevers in de procesindustrie nog sneller aan elkaar te koppelen. Met ons E-recruitment team werken wij 5 dagen in de week aan de optimalisatie en vindbaarheid van onze vacatures. Daarnaast schrijven wij op een herkenbare en aansprekende manier voor de doelgroep. Dit werpt nu zijn vruchten af en het is mooi te zien dat wij ook opnieuw de nummer 1 zijn als het gaat om kliks.’ Aldus Francis Mekhail, manager E-recruitment bij Pro Industry.

Krapteberoepen in de procesindustrie

Naast het optimaliseren van de vindbaarheid bouwt Pro Industry ook doorlopend aan een kandidatenbestand om zo snel mogelijk vacatures in de procesindustrie in te vullen. Inmiddels beschikt Pro Industry ook over het grootste werknemersbestand in de branche. Dat is nodig, want recent onderzoek laat zien dat beroepsgroepen in de procesindustrie waar de behoefte aan personeel is gegroeid,  oververtegenwoordigd zijn. In de top 7 van beroepsgroepen waarvoor in het tweede kwartaal van 2020 de vraag naar personeel groter is geworden i.v.m. Covid-19 staan zelfs  drie beroepsgroepen uit de (proces)industrie.