• Blog
  • Pro Industry Opent Nieuwe Vestiging in Moerdijk

Pro Industry opent nieuwe vestiging in Moerdijk

Pro Industry heeft haar 20e vestiging geopend in Nederland. De nieuwe locatie is gelegen op bedrijventerrein Moerdijk in business center Plaza. Met de opening van de vestiging heeft Pro Industry een nieuwe plek van waaruit zij haar opdrachtgevers en kandidaten in deze belangrijk industriële hub kan bedienen. De keuze voor Moerdijk is een logische: Port of Moerdijk is goed voor 18.000 directe en indirecte banen, meer dan 400 bedrijven doen zaken vanuit het haventerrein en met een oppervlakte van 2600 hectare is het de vierde zeehaven van Nederland. Pro Industry wil als specialist in arbeidsbemiddeling voor de procesindustrie haar rol als marktleider verder versterken. De andere vestigingen van Pro Industry in de regio Zuid-West; Spijkenisse, Rotterdam, Goes en Breda blijven daarom behouden.

Pand Pro Industry Moerdijk

Groei procesindustrie en keuze voor Moerdijk

Het haven- en industriegebied Moerdijk is één van de modernste ter wereld. Naast logistieke hotspot, in het hart van de Vlaams Nederlandse Delta, is het een duurzaam knooppunt voor de chemische industrie. Zo staat het via een netwerk van buisleidingen in directe verbinding met Rotterdam, Zeeland, Antwerpen, Noord-Limburg en het Ruhrgebied. Chemie-gerelateerde bedrijven maken hiermee op een efficiënte manier gebruik van elkaars grondstoffen en reststromen. Het industrieterrein biedt daarom volop ruimte voor groei en Pro Industry wil hier samen met bedrijven en kandidaten op inspelen. ´Wij werken in deze regio al jaren samen met een aantal grote bedrijven, zoals Wuppermann Industries B.V. en K.S. Profiel. Het is mooi dat wij deze en andere samenwerkingen verder kunnen uitbreiden vanuit een locatie die zich volledig focust op de regio. Ik kijk er met mijn collega´s naar uit om de komende jaren verder te groeien en een nog prominentere rol te spelen in arbeidsbemiddeling van kandidaten voor de industrie in Moerdijk.´ Aldus vestigingsverantwoordelijke Michael Arends.

Kennismaken met Pro Industry

Natuurlijk maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Wil jij ook verder kennismaken met Pro Industry en ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs bij onze nieuwe vestiging, op Plaza 1A in Moerdijk of neem direct contact op met Michael: michael.arends@pro-industry.nl of +31 6 58 07 8575.