• Blog
  • Pro Industry Opent Nieuwe Vestiging in Hasselt

Pro Industry opent nieuwe vestiging in Hasselt

Op 1 september opent Pro Industry de deuren van een nieuwe vestiging in België. Na de succesvolle start in Antwerpen eind 2019 wordt Hasselt de tweede stad in Vlaanderen waar Pro Industry zich vestigt. De opening van een locatie in de hoofdstad van het Belgische Limburg past in het groeiplan van Pro Industry om haar marktaandeel in Vlaanderen verder te vergroten. Vanuit Hasselt wordt de samenwerking met opdrachtgevers in de regio verder uitgebreid. Naast het openen van de vestiging in Hasselt, plant Pro Industry ook de opening van een nieuwe vestiging in Gent in het voorjaar van 2022.

Foto Hasselt

Strategische keuze vestiging Hasselt
Pro Industry heeft in het afgelopen jaar haar contacten en samenwerking met werkgevers en kandidaten in Vlaanderen snel opgebouwd. Niet alleen in de regio Antwerpen, maar zeker ook in de regio Hasselt en Belgisch Limburg is Pro Industry verantwoordelijk voor de invulling van proces technische vacatures bij verschillende werkgevers in onder meer farma, chemie en de voedingsmiddelenindustrie. Daarmee is de keuze voor vestiging Hasselt een logische. De locatie heeft bovendien een strategische ligging tussen de vestigingen Antwerpen, Sittard en Eindhoven waarmee volledige dekking in dit gebied een feit is. Met de opening van deze vestiging krijgen wij ook de mogelijkheid tot betere samenwerking met onze vestigingen Eindhoven en Sittard en bedienen we het volledige grensgebied. Dit heeft een grote meerwaarde voor onze opdrachtgevers.’ Aldus Anthony Marijnissen, Office Manager Antwerpen & Hasselt.

Ambities Pro Industry in België
In Nederland is Pro Industry al jarenlang marktleider voor arbeidsbemiddeling in de procesindustrie, maar in België zette zij pas eind 2019 voet aan de grond. De filosofie van Pro Industry om zich als specialist met een hoog serviceniveau te onderscheiden, werpt nu ook in België zijn vruchten af. ‘Wij zijn natuurlijk een nieuwe naam in de Belgische markt, maar wij zien dat wij al steeds vaker het vertrouwen krijgen van werkgevers in de procesindustrie. De markt is redelijk vergelijkbaar met die in Nederland en door onze specialisatie kunnen wij, juist ook in een schaarse markt van grote waarde zijn voor bedrijven en kandidaten. Met de opening van een tweede en derde vestiging en de komst van een nieuwe investeerder, zetten wij een belangrijke stap in onze ambitie om ook in Vlaanderen marktleider te worden.’’ Aldus CEO, Henkjan Geerlings.

Adres Pro Industry Hasselt: Ilgatlaan 9, 3500 Hasselt