• Blog
  • Pro Industry Breidt Samenwerking Met Trivium Packaging Uit

Pro Industry breidt samenwerking met Trivium Packaging uit

Met 60 fabrieken in 22 landen is Trivium Packaging een grote speler in de procestechniek. Recent is er een handtekening gezet onder een samenwerking met Pro Industry. Pro Industry krijgt de taak om werk uit handen te nemen door het werven van nieuw personeel. Naast de werving zal Pro Industry ook ondersteuning bieden in scholing door middel van Pro Academy. De eerste interviews met kandidaten hebben al plaats gevonden!

Volgens Trivium Packaging is Pro Industry op het juiste moment aangehaakt. "We hebben een grote vraag naar nieuw personeel. We kunnen een samenwerking vinden in scholing, omdat operators bij ons ook in opleiding gaan. Ongeacht de achtergrond of startdatum," aldus Leanne Dijk, Recruiter bij Trivium Packaging. "Uiteindelijk hebben we het doel om onze ploegen vol te hebben. We zijn op weg naar een stuk automatisering om koploper in de markt te blijven en hier is uiteraard wel personeel voor nodig!"

Stapje verder

Trivium Packaging verwacht een samenwerking waarin beide partijen elkaar versterken. Leanne: "We willen een samenwerking waarin we makkelijk kunnen sparren over wat wel en niet goed gaat, maar dat we tegelijkertijd ook alles (contractueel) vast hebben liggen. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn."  Jarmo, Accountmanager Pro Industry, verwacht hetzelfde. "Naast een goede samenwerking is het ook mooi dat we een stapje verder kunnen gaan door met Pro Academy een klas te starten. Daardoor zijn we niet alleen maar bezig met het aanleveren van mensen, maar ook met hen opleiden en aan ons binden."

Benieuwd naar wat Pro Industry voor jouw bedrijf kan betekenen? Je kunt contact op nemen met een vestiging bij jou in de buurt!