• Blog
  • Pro Industry Breidt Samenwerking Met Akzonobel Verder Uit

Pro Industry breidt samenwerking met AkzoNobel verder uit

Pro Industry breidt haar samenwerking met AkzoNobel vanaf deze zomer verder uit. Na een succesvolle start als onderleverancier in 2020 gaat Pro Industry nog intensiever ondersteuning bieden bij de invulling van alle technische flexvacatures op de vier verschillende productielocaties in Nederland. Hiermee wordt het netwerk en de expertise van Pro Industry als specialist in arbeidsbemiddeling voor de procesindustrie optimaal benut door Akzo Nobel in samenwerking met Manpower. De overeenkomst is gesloten voor onbepaalde tijd. Pro Industry verwacht in 2021 vele tientallen operators, productiemedewerkers en logistiek medewerkers bij AkzoNobel te kunnen laten starten.

Logo AkzoNobel op gevel

Pro Industry & Manpowerunieke samenwerking
Pro Industry werd als onderleverancier in 2020 door Manpower betrokken bij het invullen van flexvacatures voor AkzoNobel. In deze eerste periode heeft Pro Industry aan AkzoNobel en Manpower laten zien invulling te geven aan vacatures voor schaarse technische profielen. Hiermee bewijst Pro Industry de meerwaarde van 20 jaar specialisatie en het opbouwen van een uniek netwerk van kandidaten in de procesindustrie. Manpower blijft eindverantwoordelijk, maar heeft nu de handen ineen geslagen met Pro Industry om gezamenlijk haar doelstellingen te behalen.


Pro Industry & AkzoNobel: specialist en marktleider ontmoeten elkaar
Met AkzoNobel ontmoet Pro Industry een partner die zich ook onderscheidt door haar rol als marktleider en specialist. Een goede match dus. ‘Wij geloven in de kracht van specialisatie en willen net als AkzoNobel de allerbeste zijn in wat we doen. Met ons landelijke netwerk zijn wij in staat kwalitatieve kandidaten te leveren in een schaarse markt met lastig in te vullen vacatures. Met onze ervaring in de branche en ons enorme kandidatenbestand verwachten wij het komende jaar vele tientallen operators, productiemedewerkers en logistiek medewerkers bij AkzoNobel laten starten, in samenwerking met Manpower. Het is mooi dat wij kunnen bijdragen aan de groei van zo’n gerenommeerd Nederlands bedrijf.’ Aldus Toine van Boxtel, Key Account Manager Inhouse Solutions.

Ashna Badal, Country Lead Talent Acquisition bij AkzoNobel, is ook tevreden met de uitbreiding van de samenwerking. ‘Voor ons is continuïteit en zekerheid erg belangrijk om de kwaliteit van onze productie te garanderen. In Pro Industry hebben wij een specialistische partner gevonden die betrouwbaar is, snel schakelt en weet wat wij nodig hebben.’

Wil je meer weten over deze samenwerking? Of ben je benieuwd hoe wij ons netwerk kunnen inzetten voor jou als werkgever? Neem dan contact op met Toine van Boxtel, Key Accountmanager Inhouse Solutions.

E-mail: toine.vanboxtel@pro-industry.nl
Telefoon: +31 6 39435180