• Blog
  • Nieuwe Regiomanagers Voor Pro Industry

Nieuwe Regiomanagers voor Pro Industry

Pro Industry kiest voor een nieuwe organisatiestructuur. Vanaf 2021 zijn de 18 vestigingen van Pro Industry in Nederland verdeeld over drie regio’s met in iedere regio een nieuwe Regiomanager. De nieuwe organisatiestructuur en functies passen bij de doelstelling om in de komende drie jaar als marktleider in de procesindustrie zowel de omzet als het aantal samenwerkingen met opdrachtgevers te verdubbelen.

Drie mannen op dakterras van Pro Industry

De functies worden ingevuld door vertrouwde gezichten binnen Pro Industry: Leon Derksen, Janco Thijsse en Floris van Beijmerwerdt. Mannen met jarenlange ervaring en grote staat van dienst bij de drie grootste vestigingen van Pro Industry in Nederland. Zij nemen afscheid als Vestigingsmanagers van respectievelijk Arnhem, Rotterdam en Breda. Benieuwd naar de verdeling van de regio’s en de ambities van de mannen? Leon, Janco en Floris aan het woord over hun nieuwe functie en de plannen die zij hebben.

Floris van Beijmerwerdt, regiomanager Zuid-West
"In 2012 ben ik door mijn collega’s Hassan Zaryouh en Rick Kessels uitgenodigd om te starten bij Pro Industry Breda. Toen werkten wij nog met zijn drieën. Het persoonlijke contact met relaties en de binding met de kandidaat maakt ons werk niet alleen mooi, het onderscheidt ons ook in de markt. Hierdoor hebben we een enorme groei doorgemaakt en heb ik na vijf jaar de kans gekregen om Vestigingsmanager te worden van Breda. Nu, opnieuw drie jaar later zet de groei verder door en kan ik een volgende stap maken in mijn carrière. Met zoveel goede Accountmanagers en Vestigingsmanagers om mij heen ben ik extra trots dat ik als Regiomanager aan de slag ga. We willen ons marktaandeel vergroten door overal in Nederland dezelfde kwaliteit te leveren. Ik kijk er naar uit om hier een bijdrage in te leveren samen met Leon en Janco. Hierbij wil ik de gedrevenheid en passie behouden waarmee ik in 2012 bij Pro Industry ben gestart. Want dat maakt ons uniek."

Leon Derksen, regiomanager Zuid-Oost
"
Ik ben trots op de stappen die ik heb gemaakt binnen Pro Industry en mijn bijdrage als Vestigingsmanager aan de enorme groei van de locatie in Arnhem. Mooi dat ik nu kans krijg om als Regiomanager te starten. Een functie en verantwoordelijkheid die goed bij mij past. In de komende periode duik ik dieper in de manier van werken op de verschillende vestigingen. Wij hebben bij Pro Industry namelijk een uniek team met enorm veel ervaring in de uitzendbranche en kennis van de procesindustrie. Dat maakt ons als specialist ook zo waardevol voor werkgevers. Al deze ervaringen neem ik mee om met Janco en Floris een gezamenlijke werkwijze te creëren. Een aanpak waarmee we, met dezelfde drive als nu, nog efficiënter kunnen werken en het verschil blijven maken voor kandidaten en werkgevers. In Janco en Floris heb ik twee gedreven en slimme collega's die doorstromen vanuit een aansturende rol voor een grote vestiging. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om samen de groei van Pro Industry een verdere boost te geven."

Janco Thijsse, regiomanager Midden-West
"
Na zeven mooie jaren op de vestiging in Rotterdam, waarvan drie als Vestigingsmanager, heb ik veel zin in deze nieuwe functie en de verantwoordelijkheden die ik krijg als Regiomanager. Ik voel me trots als ik kijk naar mijn loopbaan bij Pro Industry en mijn persoonlijke ontwikkeling. Een ontwikkeling die ik heb doorgemaakt door keihard te werken. Een mentaliteit die iedereen heeft bij Pro Industry. Doel voor mij is om samen met het team van Regiomanagers een uniforme werkwijze te creëren voor de gehele organisatie. Daarnaast is mijn ambitie om de successen die we op de vestiging Rotterdam de afgelopen jaren hebben behaald door te trekken naar de gehele regio. Een gestructureerde groei van de omzet, het uitbouwen van mooie samenwerkingen met bestaande en nieuwe relaties en het opleiden, stimuleren en motiveren van collega’s op de vestigingen."

Ook werken voor Pro Industry?

We zijn continu op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze vestigingen. Sluit je aan bij ons team!

Bekijk vacatures