• Blog
  • Get to Know the Pro or Zaheb Geujar

GET TO KNOW THE PRO | Zaheb Geujar

In 2018 kwam hij binnen bij Pro Industry, onbekend met de procesindustrie en afkomstig van een detacheringsbureau met een zeer formele benadering van kandidaten. Nu, drie jaar later, staat Zaheb Geujar aan het roer van één van de grotere vestigingen van Pro Industry.

Afbeelding man zittend op bureau voor logo Pro Industry

De procesindustrie is vertrouwd terrein geworden en de formele benadering van kandidaten heeft plaatsgemaakt voor de Pro Industry aanpak: professioneel, maar vooral direct en persoonlijk. Met soms zelfs een potje darts met de kandidaat op kantoor, en de bijbehorende push ups voor de verliezer. Maak kennis met Zaheb Geujar, familieman, pietje precies en geboren en getogen Amsterdammer.

Hoe ben je bij Pro Industry terecht gekomen?

Ik werkte bij een bureau actief in bemiddeling voor functies op directieniveau en hogere profielen. Ik had het naar mijn zin, maar werd uitgenodigd voor een kennismaking bij Pro Industry in Haarlem. Het enthousiasme waarmee Toine van Boxtel, de voormalig vestigingsmanager, vertelde over een organisatie waar hard werken wordt gecombineerd met vrijheid en ondernemerschap trok mij over de streep. Daar ben ik nu erg blij mee.

Hoe bevalt het bij Pro Industry en hoe is het om verantwoordelijk te zijn voor de vestiging in Haarlem?

De werksfeer en de directe communicatie met collega’s, kandidaten en opdrachtgevers past goed bij mij. In mijn eerste jaren op de vestiging heb ik veel geleerd over de werkwijze van Pro Industry als specialist en hoe je met een ondernemersmentaliteit het verschil kan maken. Het is mooi om in mijn rol als vestigingsmanager nu juist ook anderen te helpen en het maximale uit een team te halen. We hebben best een uitdagende periode achter de rug, met onzekerheden voor opdrachtgevers en kandidaten, maar toch zijn we flink gegroeid. Daar mogen we best trots op zijn.

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb Pakistaanse roots en heb de cultuur meegekregen en de taal geleerd van mijn ouders, maar ben opgegroeid in Amsterdam-West. Ik heb hier mijn hele leven gewoond en woon er nu samen met mijn vrouw. Tussendoor heb ik wel een uitstapje gemaakt naar Azië, voor mijn opleiding, International Business and Management Studies. Ik vertrok naar Zuid-Korea voor een uitwisseling en heb in Tokio stage gelopen bij een adviesbureau dat expats wegwijs maakt in de Aziatische bedrijfscultuur. Mooi om mee te maken en bizar om te zien hoe deals worden gesloten in Japan. Waar wij met een klant soms in een dag rond zijn, duurt dit proces daar rustig twee jaar.

Wat is jouw manier van samenwerken met opdrachtgevers?

Pro Industry wil als specialist met kwaliteit en service het verschil maken. Ik ben soms een pietje precies, dus dat past goed bij mij. Als het moet kunnen we supersnel kandidaten leveren voor opdrachtgevers, maar ik kijk ook naar samenwerking op de lange termijn. Je verdiepen in de processen op een productielocatie en cultuur van een bedrijf. Die extra investering betaalt zich uiteindelijk uit, zoals bijvoorbeeld in onze mooie samenwerking met Cavex. Omdat we in het begin bij alle aanvragen kwalitatieve kandidaten hebben voorgedragen kunnen we nu iedereen rechtstreeks plaatsen en hebben we een exclusieve overeenkomst voor levering van alle productiemedewerkers en operators.

Op welke manier heb jij de procesindustrie leren kennen?

Drie jaar geleden wist ik weinig van de branche, maar zodra je bij Pro Industry binnenstapt verandert dit direct. Naast dat je wordt opgeleid tot specialist, stap je letterlijk bij opdrachtgevers binnen en leer je de productieomgeving kennen. Je staat stil bij de manier waarop producten worden gemaakt en ziet welke mooie processen en technologieën worden toegepast. De procesindustrie biedt ambitieuze kandidaten veel kansen om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien bij onze werkgevers. Het is zoveel meer dan lopendebandwerk, wat mensen nog weleens denken.

Wat voegt Pro Industry in jouw ogen toe voor kandidaten in de procesindustrie?

Wij staan in contact met zoveel mooie opdrachtgevers in de procesindustrie. Vacatures zijn er vaak genoeg, maar wij zorgen dat kandidaten ook op de juiste plek terechtkomen en het maximale uit hun carrière halen. Wij willen hen ook echt leren kennen en zijn vaak ook in de avonduren of het weekend bereikbaar. Daar zijn kandidaten verbaasd over, maar dat doen wij puur uit enthousiasme. Kandidaten die zijn overgenomen door een opdrachtgever, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging kloppen vaak weer bij ons aan. Dat is een mooi compliment voor ons werk.

Wat houdt jou bezig naast je werk?

Mijn leven speelt zich naast werk grotendeels af in Amsterdam-West. Het is echt ons kent ons in de wijk, één grote familie. Daar houd ik van. Ik ben iemand die graag zorgt voor anderen in de buurt: met inzamelingsacties, het doneren van kleren, of boodschappen doen voor de ouderen in de wijk. Daarnaast zorg ik samen met mijn broer voor mijn vader die door gezondheidsproblemen niet meer zelfstandig kan wonen. Om de dag gaan wij langs bij hem in het verzorgingshuis.

Benieuwd wat Pro Industry voor jou als werkgever kan betekenen? Of wil je verder kennismaken met Zaheb? E-mail naar: Zaheb.Geujar@pro-industry.nl. Werken als Account Manager bij Pro Industry? Bekijk dan onze vacatures.