• Blog
  • Get to Know the Pro or Tim Hartman

GET TO KNOW THE PRO | Tim Hartman

Toen Tim besloot om de sales in te gaan, had hij niet voor ogen dat dit in de uitzendbranche zou zijn. Hij dacht altijd aan de verkoop van producten en had geen feeling met de uitzendbranche. Na zijn studie "Commercieel Medewerker" en zijn stage, die hij per toeval in een lokaal uitzendbureau bij hem in de buurt liep, draaide dit volledig om en kwam hij bij Pro Industry terecht. Sinds april is hij doorgegroeid en mag hij zichzelf officieel Senior Accountmanager noemen.

Hoe ben je bij Pro Industry terecht gekomen?

,,Ik liep stage bij een uitzendbureau bij mij in de buurt en daar ben ik na mijn studie gebleven. Helaas konden zij mij geen fulltime dienstverband bieden, waardoor ik verder ben gaan kijken. Ik werd uiteindelijk benaderd door Leon en binnen een week had ik een nieuwe baan!"

Je bent sinds kort doorgegroeid naar Senior Accountmanager. Hoe is deze groei tot stand gekomen en wat verwacht je van je nieuwe functie?

,,Je moet zo'n groei natuurlijk verdienen en jezelf bewijzen. Als jij de hele dag niets doet of je kpi's niet haalt, dan maak je het jezelf alleen maar moeilijk. Uiteindelijk is er een traject uitgeschreven en deze is in januari gestart. In dit traject neem je bijvoorbeeld de vestigingsmanager voor twee weken over of moet je projecten draaien. Als je onderaan de streep alles kan afvinken, mag je jezelf senior noemen.

Ik verwacht van de functie dat ik meer sturing ga krijgen als senior. Je krijgt nieuwe uitdagingen zoals bijvoorbeeld vervangend leiderschap. In principe krijg je meer zaken waar je in kan groeien waardoor je scherp blijft. Dat vind ik heel erg leuk."

Wat zijn je ambities?

,,Ik zou graag verder doorgroeien tot vestigingsmanager of daar voorbij, maar voor nu wil ik eerst groeien in deze rol en dit eigen maken. Er zijn nu natuurlijk ook plannen dat we een vestiging gaan open in Doetinchem en daar kom ik zelf ook vandaan. Als de tijd daar is zou ik graag die vestiging gaan leiden, samen met Nidal."

Wat vind je het leukst aan je werk?

,,Koffie drinken bij klanten en gesprekken voeren met werknemers zijn wel de leuke dingen aan het werk, maar het allerleukst vind ik kandidaten aan een baan helpen. Hier haal ik echt voldoening uit. Om te zien dat iemand op zijn of haar plek zit en blij is. Daarna komt het langsgaan bij klanten en het in gesprek kunnen gaan met werknemers als één van de leukste dingen in het rijtje."

Wat maakt Pro voor jou bijzonder en hoe zou je de mentaliteit van Pro omschrijven?

,,De collega's en de vrijheid in je werkzaamheden. Ik werk met mensen die kpi's willen halen en gemotiveerd zijn, dat werkt ook motiverend voor jezelf. Natuurlijk is er ook ruimte voor een geintje tussendoor, maar alles kan ook ineens heel serieus zijn omdat we keihard aan het werk zijn. Die dynamiek maakt het voor mij heel leuk om bij Pro te werken. Daarnaast ben ik als 19-jarige jongen binnengekomen en heb ik de mogelijkheid gekregen om stappen te maken. Pro Industry biedt ook opleidingen/cursussen aan, dus je kunt jezelf ook blijven ontwikkelen. Ik denk dat, dat ook wel een trigger kan zijn voor anderen om bij Pro te willen werken.

De mentaliteit van Pro is vooral heel commercieel. We zijn allemaal gedreven om het beste eruit te halen. En daarnaast: The sky is the limit!"

Wil je meer weten over Tim? Je kunt contact met hem opnemen via LinkedIn of per mail: tim.hartman@pro-industry.nl

Ook aan de slag bij Pro Industry?

Bij Pro Industry zijn we altijd op zoek naar winnaars. Bekijk onze vacatures!

Vacatures