• Blog
  • Dit Vinden Onze Opdrachtgevers in De Procesindustrie Belangrijk

Dit vinden onze opdrachtgevers in de procesindustrie belangrijk

Pro Industry doet periodiek onderzoek naar de klanttevredenheid en behoeften van haar opdrachtgevers in de procesindustrie. Zo krijgen wij nog beter inzicht in de wensen en ervaringen van onze opdrachtgevers. Dit inzicht stelt ons in staat om onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers continu proactief te optimaliseren.

Meer dan honderd opdrachtgevers werkten mee aan het onderzoek. De uitkomsten van het onderzoek laten zien dat Pro Industry wordt gewaardeerd voor de manier waarop zij zich onderscheidt. De belangrijkste onderscheidende factoren ten opzichte van andere uitzendbureaus volgens onze opdrachtgevers lees je hieronder.

Top 5 onderscheidende factoren Pro Industry

  • Een vast contactpersoon met kennis van mijn organisatie
  • 100% leveringsgarantie, ook tijdens de corona pandemie
  • Expertise in de procesindustrie en kennis productieprocessen en functies
  • Goed werkgeverschap en begeleiding uitzendkrachten
  • Laag ziekteverzuim en lage uitstroom van uitzendkrachten

Pro Industry heeft zich als specialist in de branche de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Van traditioneel uitzendbureau, naar businesspartner en op dit moment marktleider in de procesindustrie. Pro Industry helpt bedrijven in de procesindustrie bijvoorbeeld met personeelsmanagement, inhouse-recruitment, employer branding en kennissessies. Dit alles met als doel om nog meer kennis te delen, kosten te besparen en gezamenlijke groei te realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je de bestaande samenwerking uitbreiden of kunnen we jou ergens mee helpen? Laat het ons weten en neem (vrijblijvend) contact met ons op.

Contact